• Κοινωνία

    Παλαιό Φάληρο: Ψάχνουν τον βιαστή με το τατουάζ – Βίασε 34χρονη που περίμενε στη στάση λεωφορείου – Είχε «ξαναχτυπήσει» το ίδιο βράδυ

    • Λέλα Βόρρη
    Άμεση Δράση

    Άμεση Δράση


    Τον άνδρα με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί χέρι αναζητούν οι αστυνομικές αρχές, για τον εφιάλτη που φέρεται να βίωσε η 34χρονη γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν έπεσε θύμα βιασμού του, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε.

    Σύμφωνα με την αναλυτική περιγραφή  που έχει δώσει η νεαρή γυναίκα, «πρόκειται για ένα τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι με δύο γραμμές, τη μια γραμμή πιο φαρδιά από την άλλη».

    Παράλληλα, οι profilers της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, αναζητούν καταγγελίες και από άλλες περιοχές της Αττικής που να «κουμπώνουν» οι περιγραφές στον συγκεκριμένο άνδρα προκειμένου να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις και το δρομολόγιο του.

     Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να εντοπίσουν το σεξουαλικό αρπακτικό μέσα από κάμερες και μαρτυρίες προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του προτού επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Σύμφωνα με την 36χρονη γυναίκα τα ξημερώματα της Κυριακής περίμενε το λεωφορείο της επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος όταν ένας άνδρας την πλησίασε και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε παρκάκι.

    Άρχισε να την απειλεί πως θα τη μαχαιρώσει εάν φωνάξει, με αποτέλεσμα η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, να μην αντιδράσει. Στη συνέχεια την έγδυσε και τη βίασε.

    Αφού ολοκλήρωσε την αρρωστημένη του πράξη, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος είπε στην 34χρονη «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».

    Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ βρήκε το κουράγιο να φορέσει τα ρούχα της και να γυρίσει στη στάση του λεωφορείου όπου περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, αλλά δεν του ζήτησε βοήθεια γιατί ντράπηκε όπως είπε στους αστυνομικούς.

    Όμως το μαρτύριο της δεν τελείωσε εκεί αφού ο δράστης την ακολούθησε ζητώντας τον αριθμό του κινητού της.

    Η κοπέλα αρνήθηκε και τότε ο δράστης την απείλησε πως θα την σκοτώσει αν πει κάτι στην αστυνομία και έφυγε τρέχοντας.

    Τελικά η 34χρονη κατήγγειλε το μαρτύριό της, με αποτέλεσμα να είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του.

    Από τις φωτογραφίες που της έδειξαν ωστόσο, δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει.

    Διαβάστε επίσης

    Βιασμός 12χρονης: Στη φυλακή ο 36χρονος πρώην διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου

    Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Ταυτοποίηση 39χρονου που προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ



    ΣΧΟΛΙΑ