ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια 53χρονη γυναίκα σκοτώθηκε σήμερα το πρωί από τον βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις σε μια πολυκατοικία στην Νικόπολη που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι από την επίθεση τραυματίστηκε και μια 87χρονη.
Η Νικόπολη βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Δνείπερου από την πλευρά του πυρηνικού εργοστασίου της Ζαπορίζια, το οποίο κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις λίγο μετά την εισβολή τους στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Οι Ρώσοι έθεσαν εκτός λειτουργίας μέρος του σιδηροδρομικού δικτύου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιλεάνα Μακρή: «Στη Νέα Υόρκη έμαθα να τολμώ», εξηγεί
- Το Έτος του Αλόγου της Φωτιάς: Συμβολισμός, κληρονομιά και γιατί η σύγχρονη πολυτέλεια παραδοσιακά λατρεύει τον ίππο
- Πώς ο Άδωνις «έγδαρε» τους συνδικαλιστές ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Τι λέει ο υπουργός στο mononews
- Υ/KNOT: Γιατί τα αδέρφια Τζώρτζη προχωρούν σε ΑΜΚ 22,8 εκατ., που θα πάνε τα λεφτά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.