ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια 53χρονη γυναίκα σκοτώθηκε σήμερα το πρωί από τον βομβαρδισμό που εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις σε μια πολυκατοικία στην Νικόπολη που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι από την επίθεση τραυματίστηκε και μια 87χρονη.
Η Νικόπολη βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Δνείπερου από την πλευρά του πυρηνικού εργοστασίου της Ζαπορίζια, το οποίο κατέλαβαν οι ρωσικές δυνάμεις λίγο μετά την εισβολή τους στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε επίσης:
Ουκρανία: Οι Ρώσοι έθεσαν εκτός λειτουργίας μέρος του σιδηροδρομικού δικτύου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΤΑΔ: Στην Meccanica Group το «Ξενία Κομοτηνής» για 40 χρόνια
- ΕΚΤ: Καταργεί 40 εποπτικές οδηγίες προς τις τράπεζες – Χαμηλώνει τον πήχη για τη διακυβέρνηση
- SpaceX: Ετοιμάζει είσοδο στην αγορά κινητής τηλεφωνίας με νέα υπηρεσία Starlink για καταναλωτές
- Παπαστεργίου: Η Ελλάδα ενισχύει τη διαστημική της παρουσία – Το νέο εθνικό διαστημικό πρόγραμμα «ΕΛΛΑΣ Space II»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.