• Κοινωνία

    Ομολόγησε τη δολοφονία η αδερφή της Φαίης Μπακογιώργου: Τη μισούσα, γι’ αυτό την σκότωσα

    • NewsRoom
    Φαίη Μπακογιώργου

    Φαίη Μπακογιώργου


    Ομολογία για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου φέρεται να έδωσε η αδελφή του θύματος απολογούμενη στην 15η Τακτική Ανακρίτρια, η οποία και θα κρίνει όσα είπε η 23χρονη κατηγορούμενη, καθώς φαίνεται ότι οι ισχυρισμοί της δεν συνάδουν με ευρήματα της υπόθεσης.

    Η αδελφή, όπως η μητέρα, αλλά και η θεωρούμενη ως βασική κατηγορούμενη σπιτονοικοκυρά τους, κρίθηκαν αργά το απόγευμα προφυλακιστέες μετά τις απολογίες που έδωσαν για τη φρικιαστική υπόθεση.

    Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, η 23χρονη αδελφή του θύματος φέρεται να είπε πως ήταν αυτή που σκότωσε τη Φαίη πριν δύο χρόνια. Φέρεται επίσης να απέδωσε το έγκλημα στο μίσος που έτρεφε εναντίον της Φαίης. Η κατηγορούμενη φέρεται παράλληλα να επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

    Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομολογία που έδωσε η 23χρονη φαίνεται να είναι σε διάσταση με ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

    Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία. Η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε εξαρτημένη από ναρκωτικές ουσίες, αρνούμενη ότι έχει σχέση με το έγκλημα σε βάρος της κόρης της.

    Στην απολογία της η 56χρονη κατηγορούμενη φέρεται να δήλωσε ότι αγαπούσε πολύ τη Φαίη αρνούμενη ότι έκανε κάτι σε βάρος της.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

    Διαβάστε επίσης

    Νέα τραγωδία: Αυτοπυροβολήθηκε 17χρονος μαθητής στα Ιωάννινα

    Στη φυλακή οι 3 κατηγορούμενες για τον θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου – Τι παραδέχθηκε η αδελφή της

    Πέθανε η αδελφή του Ντόναλντ Τραμπ



    ΣΧΟΛΙΑ