• Κοινωνία

    «Ο Αλέξανδρος Ωνάσης ήταν ταριχευμένος. 15 χρόνια μετά είχε μουμιοποιηθεί»

    • NewsRoom
    Αριστοτέλης και Αλέξανδρος Ωνάσης

    Αριστοτέλης και Αλέξανδρος Ωνάσης


    Αποκαλύψεις για το γιο του Αριστοτέλη Ωνάση, που πέθανε σε νεαρή ηλικία, βυθίζοντας στον πόνο τον Ελληνα μεγιστάνα, κάνει ο καμαρότος της θαλαμηγού «Χριστίνα».

    Το ημερολόγιο έγραφε 23 Ιανουαρίου 1973, όταν ο Αλέξανδρος Ωνάσης, σε ηλικία 24 ετών, έφυγε από τη ζωή μετά το αεροπορικό δύστυχημα που είχε στο Ελληνικό. Αυτή ήταν και η αρχή της αντίστροφης μέτρησης και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

    15 χρόνια αργότερα, στις 19 Νοεμβρίου 1988, φεύγει από τη ζωή και η αδελφή του, η Χριστίνα Ωνάση, και σήμερα βγαίνει στο φως μια συγκλονιστική είδηση για εκείνες τις μέρες.

    Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα μίλησε ο Γιώργος Χατζητάκης, επί χρόνια καμαρότος στη θαλαμηγό «Χριστίνα». Η αποκάλυψη, λοιπόν, που κάνει για τον Αλέξανδρο Ωνάση συγκλονίζει…

    «Ο Αλέξανδρος ήταν ταριχευμένος. Και θα σας πω κάτι που δεν έχω πει ούτε στους δικούς μου ανθρώπους. Όταν πέθανε η Χριστίνα, χρειάστηκε να ανοίξουμε τον τάφο του Αλέξανδρου γιατί έμπαζε από κάπου νερά. Και αυτό που αντικρίσαμε ήταν κάτι που δεν μου φεύγει από το μυαλό.

    Υπήρχε κανονικά μέσα στον τάφο ο Αλέξανδρος σαν ζωντανός. Είχε μουμιοποιηθεί. Είχε το δέρμα του κανονικά. Τον είδα με τα μάτια μου και η εικόνα αυτή με συντροφεύει μέχρι και σήμερα», είπε ο Γιώργος Χατζητάκης.

    Διαβάστε επίσης:

    Αριστοτέλης Ωνάσης: H πεντηκονταετής επιχειρηματική ιστορία του σε μια εμβληματική έκδοση

    Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος που αγόρασε την έπαυλη της Αθηνάς Ωνάση στην Ελβετία
     
    Αθηνά Ωνάση: Εξανεμίζεται η αμύθητη περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση



    ΣΧΟΛΙΑ