ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεωργιάδης: «Θα κάνω μήνυση στην Κωνσταντοπούλου για όσα είπε για τη Βιολάντα» – Τι απάντησε για το «κότα» (Βίντεο)
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εμφανίζεται με γνωστή personal trainer να γυμνάζεται με τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης που βοηθά στη γρήγορη απώλεια κιλών και ενδυνάμωση των μυών.
Η ηλεκτρόλυση είναι ένας παθητικός τρόπος άσκησης που επιτρέπει να αυξηθεί ο μυϊκός τόνος και βελτιώνει τα προβλήματα αστάθειας. Επιπλέον, αυξάνει τον όγκο, τη δύναμη αλλά και την αντοχή. Κι όπως επισημαίνουν γνώστες του αντικειμένου, είναι μια σκληρή προπόνηση.
Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τους «Αταίριαστους», αποκάλυψε ότι ο λόγος που αποφάσισε να μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής γιατί τον «πλήγωσε» το σχόλιο του παρουσιαστή στο «Καλημέρα Ελλάδα». Συγκεκριμένα ο Παπαδάκης είχε σχολιάσει τα κιλά του Άδωνι μετά την ήττα του στο τουρνουά τένις.
«Τον άκουσα να με κατηγορεί για την μπάκα μου και έτσι αποφάσισα να τη ρίξω. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά θα κάνω μια μεγάλη προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας μετά τη συνάντηση με τον Πιτ Χέγκσεθ: Η Ελλάδα μεταρρυθμίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις για να αντιμετωπίσει τις στρατηγικές προκλήσεις της εποχής
- Η επανάληψη της ιστορίας – Μια αρχαία στήλη διασχίζει τους αιώνες
- «Διπλά» από Ελλάδα, Γερμανία και Γαλλία
- Η επίσημη θέση του υπουργείου Ναυτιλίας για το περιστατικό στη Χίο με τους 15 νεκρούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.