ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξανά γραμμένοι τοίχοι με συνθήματα αντικρίζει όποιος επισκεφθεί το κυλικείο της Νομικής Σχολής, η οποία είχε καλλωπιστεί μετά από επιχείρηση της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ.
Σε πλάνα που μετέδωσε το Star, φαίνονται οι τοίχοι του κυλικείου να είναι γεμάτοι συνθήματα που καταφέρονται κατά της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και της αστυνομίας.
Αμέσως μετά την εκκένωση της κατάληψης του κυλικείου, η Πρυτανεία έδωσε εντολή να καθαριστούν οι τοίχοι, κάτι που δεν κράτησε παρά μόνο λίγες ημέρες.
Όπως φαίνεται, οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα υπέρ των καταλήψεων και κατά του πρύτανη του ΕΚΠΑ.
«Αυτό που έγινε είναι τραγικό και αδιανόητο. Δείχνει εσωτερική αναταραχή και παράλληλα αδυναμία του πανεπιστημίου να προφυλάξει τις εγκαταστάσεις του, όχι με αστυνομική παρουσία αλλά με ένα σωστό σχέδιο ασφάλειας και εσωτερικής φύλαξης» σχολίασαν για τις εικόνες κύκλοι καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών που μίλησαν στο κανάλι.
Διαβάστε επίσης
Μητσοτάκης: Η σκέψη μας στις μαθήτριες και στους μαθητές που ρίχνονται στη μάχη των Πανελλαδικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Εγκρίθηκε από τον FDA το νέο εμβόλιο της Moderna για τον Covid – Ποιους αφορά
- Μητσοτάκης στο tik tok: Έχουμε την χαμηλότερη ανεργία των τελευταίων 17 χρόνων! (βίντεο)
- Κικίλιας: Το Μεταφορικό Ισοδύναμο επιστρέφει 42 εκατ. ευρώ στους νησιώτες – 31 εκατ. μέσα στο επόμενο 15ήμερο
- Στους Φούρνους το πρώτο από τα 11 υπερσύγχρονα πλωτά ασθενοφόρα – Γκίκας: Η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας αποτελεί δέσμευση
