• Κοινωνία

    Νέο πένθος για τη σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου

    • NewsRoom

    Ο Θάνος Μικρούτσικος με την σύζυγό του, Μαρία Παπαγιάννη


    Μόλις λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της συζύγου, Θάνου Μικρούτσικου, η Μαρία Παπαγιάννη ήρθε αντιμέτωπη με νέο χτύπημα

    Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η συναυλία μνήμης, αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, που έφυγε λίγο καιρό πριν από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο.

    Την εν λόγω εκδήλωση τίμησαν πολλοί με την παρουσία τους, ανάμεσά τους και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα.

    Το παρών στο Μέγαρο Μουσικής έδωσε φυσικά και η σύζυγος του μουσικοσυνθέτη, Μαρία Παπαγιάννη, η οποία ήταν η σύντροφος της ζωής του και μητέρα δύο εκ των 4 παιδιών του, η οποία μάλιστα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον σύζυγό της σε αρκετά πρότζεκτ.

    Η βραδιά μνήμης, ωστόσο, εξελίχθηκε σύντομα σε εφιάλτη για την κ. Παπαγιάννη, καθώς μετά το πέρας της εκδήλωσης, η ίδια ενημερώθηκε πως ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή.

    Μόλις λίγες ημέρες μετά τον χαμό του συζύγου της, η Μαρία Παπαγιάννη βρέθηκε αντιμέτωπη με μία ακόμη απώλεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, όντας ήδη φορτισμένη συναισθηματικά από την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στις μελωδίες του Θάνου Μικρούτσικου, λύγισε μόλις άκουσε τη δυσάρεστη είδηση.



    ΣΧΟΛΙΑ