ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο 25χρονος ορειβάτης διακομίσθηκε χθες το βράδυ με ελικόπτερο του στρατού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Τάσος Σπανός, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του και ενημερώθηκε το προξενείο της Βουλγαρίας, ενώ η σορός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, προκειμένου να γίνει η νεκροψία.
Ο νεαρός άντρας είχε μεταφερθεί από άλλους ορειβάτες στο καταφύγιο «Ζολώτα», μετά τον τραυματισμό του και τον εγκλωβισμό του στη θέση «Κοφτό», σε υψόμετρο 2.300 μέτρων. Στο ίδιο καταφύγιο είχε βρεθεί και δεύτερος τραυματισμένος ορειβάτης, αμερικανικής καταγωγής και αμφότεροι μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WhatsApp: Καταγγέλλει απόπειρα μπλοκαρίσματος στη Ρωσία – Παρασύρει τους πολίτες σε «ελεγχόμενη» κρατική εφαρμογή
- Eurovision: Αυτά είναι τα 7 τραγούδια που πέρασαν στον τελικό (video)
- SoftBank: Το στοίχημα στην OpenAI εκτόξευσε τα τριμηνιαία κέρδη της
- Global Ship Lease (Γιώργος Γιουρούκος): Μέρισμα 0,625 δολάρια και εξασφάλιση εσόδων 2,40 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.