• Κοινωνία

    Νέες διώξεις για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

    Μάριος Παπαγεωργίου

    Μάριος Παπαγεωργίου


    Οι τηλεφωνικές συνομιλίες «έδειξαν» νέους εμπλεκόμενους στην αρπαγή και τη δολοφονία του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου.

    Πλέον 9 πρόσωπα βρίσκονται αντιμέτωπα με κατηγορίες για συνέργεια στις δύο εγκληματικές πράξεις. Οι 8 εξ αυτών είναι νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση.

    Πρόκειται για τους δύο γιους του βασικού κατηγορουμένου, καταδικασμένου ήδη σε ισόβια και 6 επαφών του από το επαγγελματικό του περιβάλλον. Η ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε είναι, κατά περίπτωση, για συνέργεια στην αρπαγή και συνέργεια στη δολοφονία του 26χρονου, τον Αύγουστο του 2012.

    Σε θέση κατηγορουμένης βρίσκεται για δεύτερη φορά η σύζυγος του βασικού κατηγορουμένου. Έχει ήδη καταδικαστεί σε 18 χρόνια για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος. Τώρα κατηγορείται και για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

    «Τους παρακαλώ να μου πουν πού βρίσκονται τα οστά του παιδιού μου», δήλωσε κλαίγοντας η μητέρα του θύματος, η σορός του οποίου ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

    Σήμερα η μητέρα του 26χρονου προσήλθε στην 1η τακτική ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

    Η νέα ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δίκασε τον βασικό κατηγορούμενο να στείλει στην Εισαγγελία αντίγραφα της δικογραφίας για να διερευνηθούν τηλεφωνικές συνομιλίες που κρίθηκαν ως ύποπτες αλλά ουδέποτε είχαν αξιοποιηθεί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανάκριση έχει κατατεθεί η έκθεση Καναδού ερευνητή που συντάχθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής.

    Στην έκθεση αναφέρεται ότι το πτώμα του Μάριου Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη.

    Η οικογένεια του φοιτητή ελπίζει η νέα ανάκριση να αποκαλύψει πού βρίσκεται η σορός του.

    Διαβάστε επίσης:

    Την πλήρη απαλλαγή τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες πρότεινε ο Εισαγγελέας

    Αθωώθηκαν οι νεαροί που συνελήφθησαν για την επίθεση στο σπίτι της Σοφίας Νικολάου

    Νέες κατηγορίες για τον ψευτογιατρό της Αθήνας: Η νέα του απολογία

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ