• Κοινωνία

    Νέα Φιλαδέλφεια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ

    • NewsRoom
    Ένα κασκόλ της ΑΕΚ, λουλούδια και κεριά που σχηματίζουν το γράμμα Μ υποδεικνύουν το σημείο όπου ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb και Έλληνες οπαδοί-συνεργοί τους επιτέθηκαν εναντίον οπαδών της ΑΕΚ, δίπλα στο γήπεδο της ομάδας τους στη Νέα Φιλαδέλφεια

    Ένα κασκόλ της ΑΕΚ, λουλούδια και κεριά που σχηματίζουν το γράμμα Μ υποδεικνύουν το σημείο όπου ομάδα περίπου 100-120 οπαδών της Dinamo Zagreb και Έλληνες οπαδοί-συνεργοί τους επιτέθηκαν εναντίον οπαδών της ΑΕΚ, δίπλα στο γήπεδο της ομάδας τους στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Η μαχαιριά που δέχθηκε στο χέρι και η ακατάσχετη αιμορραγία που ακολούθησε ήταν η αιτία του θανάτου του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, το χτύπημα, το οποίο ίσως και να προήλθε από λεπίδα τύπου κάραμπιτ, προκάλεσε τρώση σε όλα τα αγγεία.

    Ως αποτέλεσμα, μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά ο 29χρονος έχασε όλο του το αίμα.

    Σύμφωνα με την έκθεση δεν έχει προκύψει άλλο σοβαρό τραύμα στο σώμα του, αν και έχει χτυπήματα στα χέρια, στην προσπάθειά του να αμυνθεί.

    Αυτόπτες μάρτυρες είχαν δηλώσει πως ο 29χρονος προσπάθησε να φτάσει μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας, απέναντι από το γήπεδο της AEK, όπου και οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν.

    Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να καλούν το ΕΚΑΒ για να φτάσει ασθενοφόρο, ενώ ο νεαρός αιμορραγούσε ακατάσχετα.

    Ο 29χρονος Μιχάλης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς να το καταφέρουν.

    Η κηδεία του Μιχάλη Κατσούρη θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα στην Ελευσίνα.

    Διαβάστε επίσης

    Νέα Φιλαδέλφεια: Πήρε εξιτήριο η μητέρα του Μιχάλη – Στο νοσοκομείο παραμένουν 3 τραυματίες

    ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθησαν 7 Ρουμάνοι οπαδοί στον Προμαχώνα – Εξοπλισμός πυγμαχίας ανάμεσα στα κατασχεθέντα

    Επίθεση σε καφέ πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού – 13 προσαγωγές



    ΣΧΟΛΙΑ