ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έμφαση στους τομείς της Υγείας και της Ασφάλειας δίνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του να ενισχυθούν οι τομείς που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα των πολιτών.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Βασίλης Κικίλιας, Τάκης Θεοδωρικάκος και Θόδωρος Σκυλακάκης. Η σύσκεψη είχε ως θέμα τον προγραμματισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο εντός του προσεχούς εξαμήνου.
-Να προχωρήσουν οι προγραμματισμένες από το ΑΣΕΠ προσλήψεις εντός του 2019 με προτεραιότητα τις 2.450 θέσεις που αφορούν το υπουργείο Υγείας.
-Να δρομολογηθούν άμεσα -και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους- 1.500 προσλήψεις αστυνομικών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ.
Όσον αφορά στο αυριανό ΚΥΣΕΑ, που θα αποφασίσει και για τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ακούγεται έντονα το όνομα του αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμανλάκη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εσθονία: Νέες απαγορεύσεις εισόδου σε Ρώσους που έχουν πολεμήσει στην Ουκρανία
- Δολάριο: Έτοιμο να ανακόψει την πτώση τριών εβδομάδων, καθώς τερματίζεται το ράλι του χρυσού και το γεν υποχωρεί
- Κρήτη: Δύο σεισμικές δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά
- Τραμπ: Διέγραψε το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους – «Υπάλληλος το ανέβασε κατά λάθος»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.