• Κοινωνία

    Μητσοτάκης: Προχωρούν άμεσα 4.000 νέες προσλήψεις σε αστυνομία και Υγεία

    • NewsRoom
    Μητσοτάκης: Κάνει αύριο την τρίτη δόση του εμβολίου

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης


    Έμφαση στους τομείς της Υγείας και της Ασφάλειας δίνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του να ενισχυθούν οι τομείς που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα των πολιτών.

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Βασίλης Κικίλιας, Τάκης Θεοδωρικάκος και Θόδωρος Σκυλακάκης. Η σύσκεψη είχε  ως θέμα τον προγραμματισμό των προσλήψεων στο Δημόσιο εντός του προσεχούς εξαμήνου.

    -Να προχωρήσουν οι προγραμματισμένες από το ΑΣΕΠ προσλήψεις εντός του 2019 με προτεραιότητα τις 2.450 θέσεις που αφορούν το υπουργείο Υγείας.

    -Να δρομολογηθούν άμεσα -και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους- 1.500 προσλήψεις αστυνομικών για την ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ και την ανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

    Όσον αφορά στο αυριανό ΚΥΣΕΑ, που θα αποφασίσει και για τη νέα ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες, ακούγεται έντονα το όνομα του αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμανλάκη.



    ΣΧΟΛΙΑ