• Κοινωνία

    Μητσοτάκης για Έμμα και δωρεά οργάνων: Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τις οικογένειες που προβαίνουν σε δωρεές οργάνων, μετά την απόφαση της οικογένειας της 21χρονης Έμμας από τη Θεσσαλονίκη να δωρίσει τα όργανα της αδικοχαμένης κοπέλας.

    «Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας. Στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη είχε παρασυρθεί από όχημα που οδηγούσε ένας 26χρονος στην περιοχή της Καμάρας τα ξημερώματα στις 22 Νοεμβρίου 2022 και κατέληξε το πρωί της περασμένης Κυριακής στο «Νοσοκομείο Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Σε προεκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – Το δίλημμα του Α. Τσίπρα για τις εκλογές

    Θεοδωρικάκος για «Κιβωτό του Κόσμου»: Κανείς υπεράνω του νόμου

     



    ΣΧΟΛΙΑ