• Κοινωνία

    Μαρτυρία σοκ για το τροχαίο «Ζαχαριά»: Το παιδί σκοτώθηκε για να μας σώσει

    • NewsRoom


    Προκαλεί σοκ η μαρτυρία του οδηγού του προπορευόμενου αυτοκίνητου, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον Άγιο Στέφανο με θύμα τον Αλέξανδρο Ζαχαριά.

    Μιλώντας στο OPEN, ο οδηγός δήλωσε ότι «έτσι και μας χτυπούσε, θα ήμασταν νεκροί. Το παιδί σκοτώθηκε για να μας σώσει».

    Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης, οδηγός του δεύτερου οχήματος που είχε εμπλοκή στο περιστατικό, περιγράφει πώς έγιναν όλα και δηλώνει ότι ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς έχασε τη ζωή του για να σώσει τον ίδιο και ένα ακόμη άτομο.

    «Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει, δηλαδή, στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Δηλαδή μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω ότι έτσι όπως ήτανε ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω το χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα ήμασταν και εμείς νεκροί», λέει και συνεχίζει: «Δηλαδή, απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Θεός σχωρέστο αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του ίσως γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει και μένα. Έχω στεναχωρηθεί λες και είναι δικό μου παιδί».

    Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς αρχικά προσπέρασε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια βγήκε σε μία μεγάλη ευθεία του δρόμου. Εκεί είδε το αυτοκίνητου του κ. Γιάννη να έχει βγάλει φλας με σκοπό να στρίψει αριστερά. Ο 23χρονος δεν μπόρεσε λόγω της μεγάλης ταχύτητας να αντιδράσει, έκανε έναν ελιγμό και έπεσε πάνω στο δέντρο.

    Ο κ. Γιάννης περιγράφει συγκλονισμένος πως έγιναν όλα. «Ανεβαίνω την Τραπεζούντος και είναι να στρίψω για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Έχω βγάλει φλας και σιγά σιγά, πολύ πιο μπροστά, για να στρίψω. Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά, ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό. Σταματάω επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο μέσα σε ένα πεύκο. Έβγαζε βέβαια καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοιτάζω μέσα βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο».

    Υπενθυμίζεται ότι πριν από πέντε χρόνια, τον Αύγουστο του 2014, ο 18χρονος τότε Αλεξανδρος, συνεπιβάτης της κόκκινης Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, είχε τραυματιστεί, όταν ο οδηγός, για άγνωστο λόγο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, έχασε τον έλεγχο του super car και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

    Δείτε το βίντεο από τη μαρτυρία



    ΣΧΟΛΙΑ