ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρία άτομα τραυματίστηκαν έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μερικές ώρες πριν από το φιλικό παιχνίδι της ομάδας με την ΑΕΚ Λάρνακας στις 21:00.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για άγνωστο λόγο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με κάποιον εξ’ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί.
Ένας από τους τραυματίες φέρεται να τραυματίστηκε στο πόδι από τον πυροβολισμό, ο δεύτερος φέρεται να έχει δεχθεί ξυλοδαρμό ενώ ο τρίτος φέρει εκδορές στην κοιλιακή χώρα.
Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει εβδομήντα προσαγωγές, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην ευρύτερη περιοχή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στους Αμπελόκηπους.
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Πέθανε στα 96 της η διάσημη τηλεοπτική σεξολόγος Δρ Ρουθ
Αλβανία: Κωλυσιεργία με την ανακοίνωση της απόφασης για άδεια στον Μπελέρη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 23χρονο
 - Αγιάσογλου (ΟΣΥ): Στα σκαριά η λύση της έλλειψης οδηγών – Πώς θα αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων
 - Άδωνις Γεωργιάδης – φαρμακευτικές: Ο Υπουργός στέλνει τον λογαριασμό για το clawback στον Κυριάκο Πιερρακάκη
 - Γιατί έκαναν ράλι ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και τράπεζες, ο Ψάλτης και το νέο πρόσωπο στην Alpha, τα ΕΛΤΑ και η πώληση για 1 ευρώ, στην αρένα ο Σκλήκας, τι τρέχει με την Ιόνιο Σχολή και ο συνοδός της Όλγας