• Κοινωνία

    Λαμία: Ελεύθερος ο 44χρονος οδηγός του τροχαίου στον Καραβόμυλο, αρνείται πως είχε πιει

    • NewsRoom


    Ελεύθερος αφέθηκε ο 44χρονος οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου στον Καραβόμυλο, έπειτα από την απολογία του στον εισαγγελέα Λαμίας όπου οδηγήθηκε την Παρασκευή. Εναντίον του 44χρονου θα σχηματιστεί δικογραφία αφού πρώτα βγουν επίσημα τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών.

    Μέσω της δικηγόρου του ο 44χρονος οδηγός ζήτησε συγγνώμη για τον θάνατο του νεαρού αγοριού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, η κηδεία του οποίου  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Λαμία.

    «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το τροχαίο και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει τόσο βαθύ πόνο τόσο την οικογένεια του άτυχου παιδιού όσο και στη δική του οικογένεια…», είπε η δικηγόρος του 44χρονου στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

    Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 44χρονου, τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα. Την ίδια ώρα ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.



    ΣΧΟΛΙΑ