ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε την Τρίτη, στις 18:38, στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ της Γαύδου και της Κρήτης.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο ήταν 19 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοανατολικά της Γαύδου και το εστιακό βάθος ήταν 6 χιλιόμετρα.
Διαβάστε επίσης:
Ακρόπολη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικες που τράβηξαν αλυσίδα από τον λαιμό 14χρονης
Παλλήνη: Φωτιά κοντά στην Αττική Οδό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραγωδία στη Βόρεια Καρολίνα: Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς – Μέλη της ίδιας οικογένειας τα θύματα
- Πεζεσκιάν: Η επικοινωνία με τον ανώτατο ηγέτη Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι “τώρα πολύ δύσκολη”
- Οι ΥΠΕΞ ΗΠΑ και Βρετανίας συζήτησαν την ασφάλεια της Ευρώπης και της Ουκρανίας
- Το κόστος του «χρυσού στόλου» θωρηκτών του Τραμπ μπορεί να φτάσει τα 275 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.