• Κοινωνία

    Κως: Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για την Αναστάζια

    • NewsRoom
    H 27χρονη από την Πολωνία που βρέθηκε νεκρή στην Κω


    Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της.

    Σύμφωνα με το πόρισμα, η κοπέλα βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

    Υπενθυμίζεται πως η 27χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα που ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

    Ο Μπαγκλαντεσιανός αρνείται τα πάντα για την Αναστάζια

    Ο 32χρονος κρατείται από την αστυνομία και οδηγήθηκε στον ανακριτή με τις κατηγορίες της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

    Ο υπήκοοος Μπαγκλαντές πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας τη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας ότι δεν έχει κάνει τίποτα, ενώ, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν γνωρίζει ότι έχει βρεθεί η σορός της Αναστάζια.

    Ο 32χρονος από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος από τις Αρχές, ενώ έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς.

    Κως: Την έκδοση του δολοφόνου της Αναστάζια στην Πολωνία ζητεί ο πρωθυπουργός Μοραβιέτσκι

    Εν τω μεταξύ, την έκδοση του «δολοφόνου» της 27χρονης ζητεί ο Πολωνός πρωθυπουργός.

    «Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια ​​δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Ως εκ τούτου, θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να εκδώσει τον ύποπτο σε πολωνικό δικαστήριο και να λάβει την υψηλότερη δυνατή ποινή», έγραψε στο Twitter ο Ματέους Μοραβιέτσκι.

    Διαβάστε επίσης

    Κως: Την Τετάρτη η απολογία του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης

    Πρωθυπουργός Πολωνίας: Η Ελλάδα να μας παραδώσει τον δολοφόνο της Αναστάζια

    Ασφυκτικός ο θάνατος της Αναστάζια στην Κω – Στον ανακριτή σήμερα ο 32χρονος

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ