• Κοινωνία

    Κως: Την Τετάρτη η απολογία του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης

    Η 27χρονη Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω

    Η 27χρονη Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω


    Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής που συνέβη στο νησί της Κω.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της. Όπως δήλωσε νωρίτερα ο δικηγόρος του 32χρονου, ο κατηγορούμενος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της.

    Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Πάντα, όμως, βασικό πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης θεωρείται ο 32χρονος.

    Το πτώμα της 27χρονης Πολωνής έχει μεταφερθεί στο νησί της Ρόδου, όπου πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή που πιστεύεται ότι θα αποκαλύψει στοιχεία για τον δράστη και για τις συνθήκες θανάτου της.

    Στα δικαστήρια της Κω βρέθηκε η μητέρα της Αναστάζια, η οποία ταξίδεψε στο νησί μαζί με ιδιωτικό ερευνητή, αναζητώντας την κόρη της, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

    Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής εθελόντρια από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης 27χρονης στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα. Η σορός της εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης: Δέσμευσή μας η αύξηση των αποδοχών και η μείωση φόρων

    Πρωθυπουργός Πολωνίας: Η Ελλάδα να μας παραδώσει τον δολοφόνο της Αναστάζια

    Εύα Καϊλή: Προσφυγή στο Ευρωκοινοβούλιο για παραβίαση της βουλευτικής ασυλίας της

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ