Κοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Πρόεδρος η Αλεξάνδρα Μαρτίνου

  • NewsRoom
Δόμνα Μιχαηλίδου: Με την Αλεξάνδρα Μαρτίνου στηρίζουν τις πρόσφυγες και τα παιδιά τους

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με την πρόεδρο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί Αλεξάνδα Μαρτίνου


Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση της σύνθεσης του νέου διοικητικού συμβουλίου στην «Κιβωτό του Κόσμου», όπως ανακοίνωσε νωρίτερα την Τρίτη η υφυπουργός Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega» σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει βρει τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κιβωτού του Κόσμου και τόνισε ότι θα είναι πρόσωπα κύρους.

Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανέφερε ακόμη: «Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση αυτή, πρέπει να μπει μέσα μία διοίκηση η οποία έχει την γνώση και την τεχνογνωσία από την παιδική προστασία και επίσης να ξέρουμε ότι θα είναι διαφανείς και αποτελεσματικοί άνθρωποι».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, δύο από τα πρόσωπα που προκρίνει η υφυπουργός για να αναλάβουν τη διοίκηση, είναι άνθρωποι με μακρά πορεία στη διαχείριση οργανισμών και δομών για τα παιδιά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», προβάδισμα για να αναλάβει τη θέση της προέδρου φέρεται να έχει η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος του «Μαζί για το παιδί», ενώ στο ΔΣ αναμένεται να είναι και ο Γιώργος Πρωτόπαππας, γενικός διευθυντής των «Παιδικών χωριών SOS».ΣΧΟΛΙΑ