ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα ένα σκάφος το τρίτο μέσα σε ένα 48ωρο εντοπίστηκε σήμερα τα ξημερώματα στην παραλία του Λιμνιώνα στα Κύθηρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ένα καταμαράν με 67 μετανάστες διαφόρων εθνοτήτων. Οι μετανάστες αποβιβάστηκαν και κατόπιν εντοπίστηκαν από τις Αρχές.
Σημειώνεται ότι άλλα δύο σκάφη με 170 μετανάστες εντοπίστηκαν χθες σε περιοχές των Κυθήρων ενώ τρία άτομα υπήκοοι Τουρκίας συνελήφθησαν από το λιμενικό καθώς φέρονται ως διακινητές.
Το πρώτο σκάφος στο οποίο ήταν οι τρεις διακινητές και οι 94 μετανάστες εντοπίστηκε στην περιοχή “ΠΙΣΩ ΓΙΑΛΟΣ” Καψαλίου ενώ το δεύτερο με 73 μετανάστες εντοπίστηκε στο λιμάνι του Καψαλίου στα Κύθηρα.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Τρεις νεκροί και πολλά νοικοκυριά χωρίς ρεύμα από τις καταιγίδες στην Κορσική
Μπορέλ: Ξεκίνησαν οι συνομιλίες Κοσόβου-Σερβίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚ: Αύξηση παραγωγής από τον Ιούνιο παρά την αποχώρηση των ΗΑΕ
- Guardian: Τι σημαίνει η απόσυρση αμερικανικών στρατευμάτων από την Γερμανία για την παγκόσμια στρατηγική των ΗΠΑ – Πόσο θα πληγεί η Ευρώπη
- Kόλαφος ο Έλον Μασκ κατά της OpenAI: Η πρώτη εβδομάδα της δίκης και οι βαριές κατηγορίες για «κλοπή φιλανθρωπίας»
- Εκπνέει η προθεσμία για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2026 – Μέχρι τα μεσάνυχτα οι αιτήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.