• Ναυτιλία

    Υπ. Ναυτιλίας: Έκτακτη δρομολόγηση στις γραμμές Νεάπολη Βοιών – Κύθηρα – Αντικύθηρα

    • NewsRoom
    Ο υπουργός κ. Χρήστος Στυλιανίδης

    Ο υπουργός ΥΝΑΝΠ, Χρήστος Στυλιανίδης


    Σε έκτακτη δρομολόγηση του πλοίου Hellenic Highspeed στις γραμμές «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» και «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» από 15 Φεβρουαρίου έως 29 Φεβρουαρίου προχώρησε το υπ. Ναυτιλίας.

    Η απόφαση ήρθε μετά την προσάραξη του Aqua Jewel στο λιμάνι του Διακοφτίου Κυθήρων.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπ. Ναυτιλίας:

    Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνει την έκτακτη δρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΧΑΪΣΠΙΝΤ» Ν.Π. 12331 της εταιρείας «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΣΗΓΟΥΕΪΣ Α.Ν.Ε.», στις γραμμές «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» και «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» για το χρονικό διάστημα από 15-02-2024 έως 29-02-2024 προκειμένου καλυφθούν οι έκτακτες και επείγουσες συγκοινωνιακές ανάγκες που έχουν προκύψει στην ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των Κυθήρων και των Αντικυθήρων μετά το συμβάν προσάραξης του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ» Ν.Π. 11045 στον λιμένα Διακοφτίου Κυθήρων την 06-02-2024.

    Η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση θα εκτελείται με τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ» και με δύο (02) δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ».

    Διαβάστε επίσης

    ΕΛΙΝΟΙΛ: 20.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη των δολοφονημένων

    EE: Συστάθηκε και επίσημα η επιχείρηση «ASPIDES» για την Ερυθρά Θάλασσα – Διοικητής ο Βασίλειος Γρυπάρης

    ΕΛΑΣ: Χειροπέδες σε υπάλληλο Περιφέρειας για υπόθεση δωροδοκίας



    ΣΧΟΛΙΑ