ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μήνυμα ότι το κράτος, οι διωκτικές αρχές και η Πολιτική Προστασία «θα κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθεί σκληρά αυτή η εγκληματική ενέργεια σε βάρος συμπολιτών μας που με αυταπάρνηση, με τα ιδανικά της αλληλεγγύης και της προσφοράς, αγωνίζονται να προστατέψουν όλους εμάς, τη φύση και την πατρίδα μας», στέλνει ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του στο «X» σχετικά με την επίθεση αγνώστων εναντίον εθελοντών στην Πάρνηθα.
Συγκεκριμένα ο κ. Κικίλιας αναφέρει:
«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσουν την απρόκλητη επίθεση από μια ομάδα άνανδρων νεαρών εναντίον εθελοντών μας χτες στη Δυτική Πάρνηθα που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το κράτος, Διωκτικές Αρχές και Πολιτική Προστασία, θα κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθεί σκληρά αυτή η εγκληματική ενέργεια σε βάρος συμπολιτών μας που με αυταπάρνηση, με τα ιδανικά της αλληλεγγύης και της προσφοράς, αγωνίζονται να προστατέψουν όλους εμάς, τη φύση και την πατρίδα μας. Είμαστε στο πλευρό τους και ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση. Ας το γνωρίζουν όλοι: Δεν θα επιδείξουμε καμία ανοχή».
Διαβάστε επίσης:
Πυροσβεστική: Συνελήφθη 33χρονος Τούρκος ως υπαίτιος πρόκλησης εκ προθέσεως εμπρησμών και κατ’ εξακολούθηση
Κασσελάκης: Συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού της Παλαιστίνης
Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Έχω κάνει μήνυση στην κυρία Ακρίτα, θα της συνιστούσα ψυχραιμία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Κορκίδης: Το ΕΒΕΠ αξιολογεί το προσχέδιο του Προϋπολογισμού 2027 – Τι προβλέπεται για τις επιχειρήσεις
- Προβλήματα στο 100 και το 199 της Πυροσβεστικής λόγω εργασιών στο δίκτυο – Στο 112 οι κλήσεις
- Costamare Bulkers (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Νέος διευθυντής ο Δημήτριος Σοφιανόπουλος
- Ισπανία: Αποχαιρετά τη Μαρικάρμεν, τη γυναίκα-σύμβολο της στεγαστικής κρίσης – Ένα λουλούδι κι ένα σημείωμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.