• Κοινωνία

    Καταζητούμενος μοιάζει με τον Ρος από Τα Φιλαράκια και γίνεται viral (pics)

    φιλαρακια


    Χαμός έχει δημιουργηθεί στα social media, έπειτα από τη δημοσίευση φωτογραφίας καταζητούμενου στο Facebook από το αστυνομικό τμήμα του Blackpool στη Μεγάλη Βρετανία. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με τον ηθοποιό Ντέιβιντ Σουίμερ, γνωστός ως Ρος από την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια».

    «Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνδρα; Θέλουμε να του μιλήσουμε σχετικά με μια ληστεία σε ένα εστιατόριο στις 20 Σεπτεμβρίου. Όποιος γνωρίζει ποιος είναι, ας μας στείλει email», έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας, που απεικονίζεται ο ύποπτος κρατώντας κουτιά μπύρας.

    Όπως είναι φυσικό οι χρήστες των social media αμέσως σχολίασαν την εκπληκτική ομοιότητα ποστάροντας αστείες φωτογραφίες του ηθοποιού από τη σειρά, αλλά και αξέχαστες ατάκες του. Τα σχόλια έχουν ξεπεράσει τα 100.000, ενώ με τη σειρά του το αστυνομικό τμήμα απάντησε κάτω από τη δημοσίευση:

    «Σας ευχαριστούμε όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Έχουμε διερευνήσει διεξοδικά αυτό το θέμα και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν στην Αμερική αυτή την ημερομηνία. Λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό».

    https://www.facebook.com/BlackpoolPolice/posts/2132566913440273:0

    ρος-φιλαρακια

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ποια είναι η σύντροφος του κριτή του My Style Rocks; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο θα κόστιζε σήμερα το διαμέρισμα από τα «Φιλαράκια»;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος της Jennifer Aniston μετά τα «Φιλαράκια»! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ