• LIFE&STYLE

    Τζένιφερ Άνιστον-Ντέιβιντ Σουίμερ: Οργιάζουν οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι – Ποια η αλήθεια

    • NewsRoom

    Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον


    Το τελευταίο 24ωρο έχουν «φουντώσει» οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Άνιστον και τον Ντέιβιντ Σουίμερ να έχουν γίνει ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

    Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο διάσημοι ηθοποιοί αποκάλυψαν κατά τη διάρκεια του Friends Reunion ότι στις αρχές της δημοφιλούς σειράς έτρεφαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, χωρίς, ωστόσο, ποτέ να προχωρήσουν σε κάτι περισσότερο, καθώς πάντα είτε ο ένας είτε ο άλλος βρισκόταν σε σχέση.

    Μάλιστα, κάποιοι διέδωσαν στα social media ότι η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήρθαν πιο κοντά μετά το τέλος των γυρισμάτων του reunion, με τον τελευταίο να περνάει ποιοτικό χρόνο στο σπίτι της Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού.

    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οργιάσουν οι φήμες και να αναρωτιούνται όλοι αν όντως οι δυο τους έφεραν στην πραγματικότητα το «θρυλικό» ειδύλλιο του Ρος και της Ρέιτσελ.

    Ρος και Ρέιτσελ

    Ωστόσο, σύμφωνα με την βρετανική Huffington Post, εκπρόσωπος του Σουίμερ διέψευσε τις φήμες, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει «καμία αλήθεια» σε αυτές, απογοητεύοντας τους φανς που ήθελαν να δουν τους δουν ζευγάρι.

    Διαβάστε επίσης:

    Friends Reunion: Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα (video)

    Κριστίνα Απλγκέιτ: Διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας

    «Τα Φιλαράκια»: Μάχη με τον καρκίνο δίνει αγαπημένος ηθοποιός της σειράς



    ΣΧΟΛΙΑ