• LIFE&STYLE

    Ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος της Jennifer Aniston μετά τα «Φιλαράκια»! (video)

    άνιστον-γουίδερσπουν

    Reese Witherspoon και Jennifer Aniston


    Επιστροφή-έκπληξη στην μικρή οθόνη, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια ετοιμάζει η Jennifer Aniston με νέα σειρά, στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την Reese Witherspoon.

    Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ, αφήνουν στην άκρη έστω και για λίγο τον κινηματογράφο και στρέφονται προς την τηλεόραση, αφού όπως μεταδίδει το Hollywood Reporter, υπέγραψαν για μία κωμική σειρά που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη με θέμα τις πρωινές εκπομπές. Τη σειρά υπογράφει ο Jay Carson του «House of Cards», ενώ βασίζεται σε ιδέα του υπεύθυνου δραματικών σειρών του HBO Michael Ellenberg.

    Η σειρά βρίσκεται ακόμη σε πρώιμα στάδια και αναζητά «στέγη» σε κάποιο από τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Σε περίπτωση που λάβει το «πράσινο φως» θα αποτελέσει την πρώτο μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο της Jennifer Aniston, μετά την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια».

    https://www.youtube.com/watch?v=meFyRJp7F2Y

    Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Jennifer και η Reese βρίσκονται στο ίδιο πλατό, αφού έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν σε επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια», όπου η Reese υποδυόταν την αδελφή της «Rachel».

    Από την άλλη, η Reese Witherspoon εμφανίστηκε πρόσφατα στη μικρή οθόνη με το δράμα του HBO, «Big Little Lies», το οποίο απέσπασε βραβείο Emmy.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνιστον: Το εξωφρενικό ποσό που ξόδεψε για να ασφαλίσει τα μαλλιά της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Alyssa Milano «ρίχνει» το Instagram με σέξι σέλφι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Madonna υποχρεώνει την Daily Mail να πληρώσει «χοντρή» αποζημίωση



    ΣΧΟΛΙΑ