ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μείωση παρουσιάζουν σήμερα τα κρούσματα από την πανδημία κορονοϊού στην Ιταλία καθώς το τελευταίο εικοσιτετράωρο διαγνώσθηκαν 1.587 θετικοί στον ιό, με 15 νεκρούς. Χθες είχαν χάσει την ζωή τους 24 άνθρωποι, με 1.638 κρούσματα.
Σήμερα, όμως, έγιναν σχεδόν είκοσι χιλιάδες τεστ λιγότερα απ΄ότι χθες. Από την αρχή της πανδημίας, στην Ιταλία έχασαν την ζωή τους 35.707 άνθρωποι.
Τα περισσότερα κρούσματα, το τελευταίο εικοσιτετράωρο διαγνώσθηκαν στην Λομβαρδία (221), στην περιφέρεια Βένετο (173) και στην Καμπανία, με πρωτεύουσα την Νάπολη (171).
Έχουν εισαχθεί στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας 222 ασθενείς, ενώ 2.365 βρίσκονται σε δωμάτια νοσοκομείων της χώρας. Σε κατ΄οίκον περιορισμό, τέλος, έχουν τεθεί 41.511 άνθρωποι.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σχεδόν 7 ώρες την ημέρα βρισκόμαστε online – Περνάμε 44 χρόνια μπροστά σε οθόνες
- 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια- Πώς μπορεί να αναστραφεί το brain drain
- Στον «πάγο» τα επιτόκια για τις ρυθμίσεις χρεών στην εφορία – Σταθερές οι δόσεις μέχρι το 2027
- Η Ζωή στα χαρακώματα, η πρόεδρος ωσεί περιστερά, ο Θανασάκης του Τσίπρα, κάτι γίδια για να βρίσκονται και το πουλί τσίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.