ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας ένας 16χρονος μαθητής ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο μαθητής κατανάλωσε χάπια της πίεσης και έγινε αντιληπτός από τους συμμαθητές του οι οποίοι και ενημέρωσαν τους καθηγητές.
Με συνοδεία του Λυκειάρχη το παιδί διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας.
Διαβάστε επίσης:
Meteo: Περίπου 200.000 στρέμματα στην Ελλάδα έγιναν στάχτη το 2022
Μετρό: Ποιοι δρόμοι κλείνουν από σήμερα στο Κολωνάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Ιρανικός πύραυλος έπληξε αμερικανική βάση στη Σαουδική Αραβία – Τραυματίες στρατιώτες
- Daniel Ek: Μετά το Spotify, ο «βασιλιάς του streaming» θέλει να σκανάρει την υγεία της ανθρωπότητας
- Ώρα ΠΑΣΟΚ: Το συνέδριο της αλλαγής και το «κόκκινο» Ανδρουλάκη σε συνεργασία με ΝΔ
- Κύκνος: Το νέο στοίχημα ανάπτυξης για την υπεραιωνόβια βιομηχανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.