• Κοινωνία

    Ηράκλειο: Συνελήφθη 51χρονος για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων


    Στη σύλληψη ενός άνδρα 51 ετών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο, μετά από έρευνα στο σπίτι του, όπου εντόπισαν κάρτα μνήμης που περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

    Στο υλικό που εντοπίστηκε και αφορά σε χρονική περίοδο από το 2006 έως το 2019 φέρεται να εμπλέκονται τρία συνολικά παιδιά, που ήταν, τότε, ανήλικα. Ένα αγόρι 20ετων σήμερα, το οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι το είχε βαφτίσει και επιπλέον δυο κορίτσια τα οποία σήμερα είναι 24 και 17 ετών.

    Στον 51χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και σε κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και επιπλέον για παιδική πορνογραφία, υπό τη μορφή της παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη σημείωση ότι η παραγωγή συνδέεται με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη και μάλιστα από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευθεί να προσέχει το ανήλικο.

    Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι.

    Διαβάστε επίσης:

    Αιγαίο: Τοποθέτηση ιατρών οπλιτών θητείας για την υγειονομική κάλυψη των περιφερειακών ιατρείων

    ΗΠΑ: Σταθερά χαμηλός ο αριθμός νέων αιτήσεων για επίδομα ανεργίας

    Η «ακτινογραφία» των φορολογικών δηλώσεων – Κάτω από €10.000 δηλώνουν πάνω από τους μισούς Έλληνες

     



    ΣΧΟΛΙΑ