ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγα λεπτά πριν τις οκτώ το πρωί, έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί, η 38χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της με καυστικό υγρό.
Η 38χρονη μετά την επίθεση, που σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, είχε εξαφανιστεί ωστόσο παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.
Διαβάστε επίσης:
Ηράκλειο: Παραδόθηκε η 38χρονη στην Αστυνομία μετά την επίθεση με καυστικό υγρό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn Forward: Οι νέες 19 επιχειρήσεις στο oικοσύστημα της Allwyn, τα βραβεία 2026 και ο διάλογος για το ΑΙ
- O χαμός με Ανδρουλάκη, το αντί- πιερρακακικό «σύνδρομο», τα ιδιωτικά VIP τζετ στο Costa Navarino, τα γαλάζια δείπνα και το ελληνικό υπέρ-drone
- Πόσα επένδυσε στην Trastor η Πειραιώς – Το προφίλ των νέων μετόχων
- Ο Μονεμβασιώτης έφερε στον Ηρακλή το μεγαλύτερο προπονητικό στοίχημα της νέας Super League
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.