• Κοινωνία

    Υπόθεση Τοπαλούδη: Δραματικά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο θείος της (video)

    • NewsRoom
    τοπαλουδη

    Ελένη Τοπαλούδη


    Για την πολύκροτη υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μίλησε ο δικηγόρος και θείος της, Βαγγέλης Γκιουγκής, αποκαλύπτοντας σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση.

    Στοιχεία και για το φορητό υπολογιστή της κοπέλας έδωσε ο θείος της, σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, διευκρινίζοντας πως «είναι κλειδωμένο, δε μπορούμε να δούμε τι έχει μέσα», συμπληρώνοντας ότι «υπάρχουν νέα στοιχεία, αλλά δεν έχουμε ακόμα αποδείξεις».

    Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που αποκάλυψε για πρώτη φορά ο κ. Γκιουγκής είναι ότι «υπάρχει στοιχείο, που αποδεικνύει ότι υπήρχε πρόσβαση στο σπίτι της», υπεθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι ένας από τους δράστες του βιασμού της φοιτήτριας παραδέχθηκε ότι υπάρχει καταγεγραμμένο οπτικό υλικό από τη στιγμή της σεξουαλικής κακοποίησής της.

    «Τη βίασαν και την εκβίασαν. Ήθελε και ψυχολογική στήριξη. Ήταν μαρτυρικός ο τελευταίος χρόνος της Ελένης. Αν τα έλεγε στους γονείς της, θα ήταν ζωντανή. Το είπε στις φιλενάδες της, με τον όρο να μη το πούνε παραπέρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουγκής.

    Ο κ. Γκιουγκής αρνήθηκε να δώσει απάντηση στο αν υφίστανται, στο νησί, κυκλώματα, που παραπλανούν και εκμεταλλεύονται νεαρές κοπέλες. Δήλωσε χαρακτηριστικά, «Υπάρχουν σφραγισμένα χείλη που ξέρουν και δε μιλούν για την υπόθεση», ενώ τόνισε πως η οικογένεια δε θα σταματήσει τις προσπάθειες, μέχρι να μάθει την πλήρη αλήθεια για το ατελείωτο νήμα της υπόθεσης της φοιτήτριας.

    Μπορείτε να δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Βαγγέλη Γκιουγκή στην ΕΡΤ:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άλλαξε την κατάθεσή του ο 19χρονος: «Ναι, τραβούσαμε βίντεο την Ελένη Τοπαλούδη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Τοπαλούδη: Αρνούνται το βιασμό οι τρεις κατηγορούμενοι-Διαμαρτύρονται για το διασυρμό τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Τοπαλούδη: Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της (video)



    ΣΧΟΛΙΑ