• Κοινωνία

    Άλλαξε την κατάθεσή του ο 19χρονος: «Ναι, τραβούσαμε βίντεο την Ελένη Τοπαλούδη»

    • NewsRoom
    Ελένη Τοπαλούδη, η άτυχη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

    Ελένη Τοπαλούδη, η άτυχη φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο


    Την κατάθεσή του φαίνεται πως άλλαξε ο 19χρονος από την παρέα των τριών φίλων που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν από την άγρια δολοφονία της, στη Ρόδο. Αντίθετα με ό,τι είχε αρχικά ισχυριστεί, φέρεται να ομολόγησε πως είχε βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τον βιασμό.

    Ο νεαρός είχε πει στην αρχή πως έκαναν πλάκα στη φοιτήτρια σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε πως την είχαν τραβήξει το 2017 και πως είχε προσποιηθεί ότι βιντεοσκοπούσε την ερωτική της συνεύρεση με τον 20χρονο της παρέας. Και στη συνέχεια έδωσε το κινητό του στην Ελένη για να δει πως δεν είχε καταγράψει κάτι.

    Όπως όμως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», και δημοσιεύει σήμερα η Espresso, οι τρεις φίλοι δεν είχαν πει την αλήθεια. Σε συμπληρωματική του κατάθεση, ο 19χρονος φέρεται να παραδέχτηκε πως είχε βιντεοσκοπήσει τη φοιτήτρια και να ισχυρίστηκε πως η συνεύρεση είχε γίνει με τη συναίνεσή της.

    Η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη είχε βρεθεί νεκρή σε παραλία της Ρόδου τον περασμένο Νοέμβριο. Αναγνωρίστηκε από ένα τατουάζ της και στη συνέχεια άρχισε να ξετυλίγεται το θλιβερό κουβάρι του φόνου της.

    Σχεδόν τρεις μήνες αργότερα αποκαλύφθηκε πως η 21χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού έναν χρόνο πριν. Αυτό είναι το επίμαχο βίντεο που ο 19χρονος φέρεται να ισχυρίζεται πως όντως καταγράφηκε, αλλάζοντας την αρχική κατάθεσή του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία Τοπαλούδη: Αρνούνται το βιασμό οι τρεις κατηγορούμενοι-Διαμαρτύρονται για το διασυρμό τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Τοπαλούδη: Kατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους υπόπτους του ομαδικού βιασμού της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Τοπαλούδη: Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της (video)



    ΣΧΟΛΙΑ