• Κοινωνία

    Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέος ακόμη ένας κατηγορούμενος – Ελεύθεροι με όρους άλλοι τρεις

    περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας


    Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους είναι η απόφαση ανακριτή- εισαγγελέα για τους 4 νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

    Ειδικότερα, προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ένας 46χρονος Πακιστανός, με δική του επιχείρηση στην Αθήνα.

    Πατέρας δυο παιδιών ο κατηγορούμενος, απολογούμενος αρνήθηκε τα πάντα. «Η ανήλικη που με κατήγγειλε έχει μπερδέψει την επιχείρησή μου με κάποια άλλη», φέρεται να ισχυρίστηκε.

    Ανάμεσα στους 3 κατηγορουμένους που αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους είναι ένας 63χρονος που πρόσφατα συνελήφθη για απόπειρα αποπλάνησης ενός ανηλίκου κοριτσιού στην Ομόνοια.

    Και οι 3 αρνήθηκαν ότι κακοποίησαν σεξουαλικά την 12χρονη.

    Ο 63χρονος φέρεται να είπε στην απολογία του ότι δεν γνωρίζει ούτε πλησίασε ποτέ την ανήλικη με το αυτοκίνητό του, όπως έχει καταθέσει η 12χρονη καθώς, κατά τον κατηγορούμενο αγόρασε αυτό το αυτοκίνητο μήνες μετά τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση.

    Άλλος άνδρας πακιστανικής καταγωγής αρνήθηκε ότι προέβη σε σεξουαλικές πράξεις με το κορίτσι, κατά τα καταγγελλόμενα, τα βράδια, σε βενζινάδικο, όπου εργαζόταν. Όπως φέρεται να είπε απολογούμενος, επί πολλά χρόνια εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση μόνο το πρωί.

    Ενας υπερήλικας κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι το κορίτσι περιστασιακά τον βοηθούσε να μεταφέρει τις τσάντες με τις αγορές από το σούπερ μάρκετ.

    Ακόμη δυο αλλοδαποί κατηγορούμενοι απολογούνται αύριο στον ανακριτή.

    Διαβάστε επίσης

    Κολωνός: Δύο νέες συλλήψεις για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης

    Κολωνός: Ακόμη τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

    Κολωνός: Νέα σύλληψη για την υπόθεση της 12χρονης



    ΣΧΟΛΙΑ