• Κοινωνία

    Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Νέα Κηφισιά – Κάτοικοι προσπαθούσαν να σβήσουν τις φλόγες


    Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στη θέση Καλυφτάκη, στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς

    Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής σε οικοπεδικό χώρο και έκαψε ξερά χόρτα στη θέση Καλυφτάκη στην Κηφισιά. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά έχει τεθεί πλέον υπό τον έλεγχο της Πυροσβεστικής, ωστόσο υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι οι καπνοί ήταν ορατοί από τον Κηφισό.

    Λόγω της φωτιάς, διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Καλυφτάκη, από το ύψος της εθνικής οδού έως την οδό Λύρα και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας, όπως επίσης διακόπηκε στην οδό Λύρα από το ύψος της οδού Ελαιών έως την οδό Αχαρνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε περίπου στη μιάμιση το μεσημέρι.

    Σημειώνεται ότι στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά υπήρχαν παραπήγματα με ζώα. Οι προσπάθειες κατάσβεσης ξεκίνησαν με τη συμμετοχή των κατοίκων και όσο ήταν σε εξέλιξη η φωτιά, σχεδόν όλοι οι κάτοικοι ήταν στις αυλές τους και συνέδραμαν στην κατάσβεσή της.

    Διαβάστε ακόμη:

    Χρήστος Παππάς: Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής

    Και με SMS οι βαθμοί των Πανελλαδικών

    Πώς θα γίνεται η μετακίνηση στα νησιά από τις 5 Ιουλίου

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ