ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέθανε το απόγευμα της Πέμπτης στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση ο 48χρονος άνδρας που δέχθηκε τσίμπημα από έντομο, πιθανότατα από αράχνη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews, ο άτυχος άνδρας ήταν διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.
Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει, όπως ο ίδιος είπε στους γιατρούς. Μάλιστα, από τους πόνους που είχε στο πόδι, πήγε να τον εξετάσει ιδιώτης ορθοπεδικός, ο οποίος τον παρέπεμψε στο νοσοκομείο.
Η αρχική εικόνα του 48χρονου δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία, με τους γιατρούς ωστόσο να προχωρούν στην εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Χθες το μεσημέρι, η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.
Διαβάστε επίσης:
Χαλκιδική: Δύο νέοι σεισμοί «ταρακούνησαν» το Άγιο Όρος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apollo: Επένδυση 2,5 δισ. ευρώ και αύξηση κεφαλαίου 100 εκατ. στην Ατλέτικο
- O Ιβάν Σαββίδης σε θέση μάχης κατά Nielsen, η βόλτα Δημητριάδη στον ΣΚΑΙ, η σύγκρουση για το Streaming, το ιταλικό στοίχημα Κυριακού, ο Λιάγκας και οι πρωτιές των καναλιών
- Nick Candy: Όλη η ιστορία του Ελληνοκύπριου μεγιστάνα που πούλησε το ακριβότερο σπίτι στον κόσμο
- Ποιες είναι οι βαριές κατηγορίες που βαραίνουν υπουργούς – Αναβρασμός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.