ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H σεισμική ακολουθία των τελευταίων ημερών συνεχίζεται με δύο νέους σεισμούς 3,6 Ρίχτερ.
Πιο συγκεκριμένα, επίκεντρο των δύο σεισμών είναι η θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ουρανούπολης και Καρυών. Οι δύο σεισμοί είχαν διαφορά δευτερολέπτων μεταξύ τους.
Η νέα διπλή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Ουρανούπολη, στα Νέα Ρόδα και στο Άγιο Όρος.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελληνικό: Δημιουργία ακαδημίας τέννις του Πάτρικ Μουράτογλου ανακοίνωσε η Lamda
- Βουλή: Κατά της άρσης της ασυλίας για Αυγενάκη και Λαζαρίδη η επιτροπή Δεοντολογίας
- Βουλή: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας
- Γκουίντο Κροζέτο (Υπ. Άμυνας Ιταλίας): Το Πολεμικό Ναυτικό θα εγγυηθεί τη διέλευση των ιταλικών εμπορικών πλοίων από το Μπαμπ ελ Μάντεμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.