• Κοινωνία

    Ηλεία: Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο μαζί με τον σύζυγό της

    • NewsRoom


    Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο μαζί με τον σύζυγό της το βράδυ της Δευτέρας (15/1) στην περιοχή Πλουτοχώρι, του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στην Ηλεία.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως περίπου σε απόσταση 300μ. από το άψυχο σώμα της γυναίκας, εντοπίστηκε το μοιραίο όχημα.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι πυροσβέστες ερευνούσαν την περιοχή κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της βροχόπτωσης, ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος άνδρας, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα, μάρκας ΚΙΑ ανθρακί, το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του.

    Ωστόσο, τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα κύμα υδάτινου όγκου πέρασε πάνω από το γεφύρι και κόλλησε το όχημα στα κάγκελα, ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο κύμα που χτύπησε με σφοδρότητα το όχημα, το αναποδογύρισε και το έριξε εντός του υδατορέματος Κόβιτσας (Αχέροντας).

    Τελικά, όπως έγινε γνωστό, σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα, με τις έρευνες να συνεχίζονται για τον εντοπισμό του συζύγου, που εξακολουθεί να αγνοείται.

    Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ο αγνοούμενος άνδρας φέρεται να επικοινώνησε με συγχωριανό του ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν παρασυρθεί το όχημά του, αναφέροντάς του πως βρίσκεται σε κίνδυνο τόσο ο ίδιος όσο και η αρραβωνιαστικιά του και ζητώντας έντρομος βοήθεια.

    Οι έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, συνεχίζονται και σήμερα, ενώ αναμένεται να επεκταθούν και σε γειτονικές περιοχές.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Βροχές και άνοδος θερμοκρασίας σήμερα – Νέο ψυχρό κύμα το Σάββατο

    Σκρέκας: Πήραμε βαριά μέτρα για την ακρίβεια – Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να δούμε αποκλιμάκωση του πληθωρισμού

    Αύξηση έως 4% στις ασφαλιστικές εισφορές για 1,3 εκατ. μη μισθωτούς [αναλυτικοί πίνακες με τα νέα ποσά]



    ΣΧΟΛΙΑ