• Κοινωνία

    Η αποζημίωση – «μαμούθ» που θα πάρει ο Πατμάνογλου από τον «Mr Jumbo»

    • NewsRoom
    porsche


    Μεγάλη αλλά όχι τόσο όσο είχε υπολογιστεί αρχικά θα είναι η αποζημίωση που θα πάρει τελικά ο Υπάτιος Πατμάνογλου και άλλα μέλη της οικογένειας για το φρικτό τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας που κόστισε τη ζωή στη γυναίκα και το παιδί του. Από το τροχαίο είχαν επίσης σκοτωθεί δύο νέοι, ο γιος του επιχειρηματία Βακάκη κι ένας φίλος του.

    Το δικαστήριο «κούρεψε» στο 1/3 το ποσό της αποζημίωσης που ζητούσαν ο Υπάτιος Πατμάνογλου και συγγενικά του πρόσωπα από την οικογένεια Βακάκη για το θάνατο της συζύγου του Αποστολίας και του τρίχρονου τότε παιδιού του, Παύλου στις 26 Φεβρουαρίου του 2017.

    Όπως αποκαλύπτει η RealNews η απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες καταλήγει στο ότι οι προσφεύγοντες, οι οποίοι διεκδικούσαν συνολικά πάνω από 4 εκατ. ευρώ, πρέπει να λάβουν το ποσό που κυμαίνεται περί το 1.200.000 ευρώ!

    Η αγωγή της οικογένειας Πατμάνογλου και των συγγενών της αδικοχαμένης Αποστολίας είχε συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

    Τότε, ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo, είχε πέσει, οδηγώντας με ιλλιγιώδη ταχύτητα την Porche που είχε δανειστεί από τον πατέρα του εκείνη την μέρα, πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Πατμάνογλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο γιος του επιχειρηματία Απόστολου Βακάκη (Jumbo) ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche (video σοκ)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση-βόμβα: Ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύεται 1,5 χρόνο μετά τον χαμό της γυναίκας και του παιδιού του στο τροχαίο με την Porsche

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Αποζημίωση 3,36 εκατομμυρίων διεκδικούν από τον Μr Jumbo οι συγγενείς των 2 θυμάτων της Porsche



    ΣΧΟΛΙΑ