ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Ο ίδιος επέλεξε να γνωστοποιήσει το δυσάρεστο γεγονός μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το πρωί.
Αν και απουσίαζε από το στούντιο, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους συνεργάτες του και μίλησε με ειλικρίνεια για τη βαθιά θλίψη που αισθάνεται αυτές τις στιγμές. Όπως ανέφερε, η μητέρα του πάλευε τα τελευταία δύο χρόνια με σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει.
«Ησύχασε η ψυχή της. Εϊναι μεγάλη η απώλεια για μένα, ήταν η μάνα μου», είπε ο Γρηγόρης συγκινημένος. Πρόσθεσε ότι θα μεταβεί στη Χαλκιδική, όπου ήταν η τελευταία επιθυμία της μητέρας του να ταφεί, ενώ θα απουσιάζει από τη ραδιοφωνική του εκπομπή και αύριο.
Ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας τους έκανε στο facebook και ο αδελφός του, ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.
«Σήμερα δεν υπάρχουν λόγια, μόνο σιωπή», έγραψε, με τους διαδικτυακούς του «φίλους» να του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια.
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:
Διαβάστε επίσης:
Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pizza Fan: Πώς θα πληρωθούν οι 2.500 εργαζόμενοι – Το σχέδιο επαναλειτουργίας και οι καταγγελίες για υποδηλωμένη εργασία και «μαύρους» μισθούς
- Αποστολάκη και άρθρο 23: πολλή καταγγελία, λίγη αριθμητική
- ACS: Γιατί δεν έκλεισε το deal με τους Γερμανούς και γιατί ο Φέσσας βγαίνει κερδισμένος
- Alpha Bank: Εκτοξεύει την κερδοφορία, ανεβάζει τον πήχη για το 2026 και ετοιμάζει μέρισμα 55% των κερδών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.