• Κοινωνία

    Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ανατροπή στην υπόθεση – Προηγήθηκε διαπληκτισμός με τους δράστες (upd)

    • NewsRoom


    Ανατροπή στην υπόθεση του αιματηρού επεισοδίου έξω από κλαμπ στο Γκάζι, με τρεις τραυματίες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, των πυροβολισμών προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο επιβαινόντων στο μαύρο τζιπ και των τριών ανδρών από την Κρήτη που τραυματίστηκαν.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μια ομάδα νεαρών, που είχαν έρθει από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι, βρέθηκε τα ξημερώματα στο Γκάζι, μετά από ξενύχτι.

    Έκατσαν σε πιτσαρία της περιοχής, δίπλα από το κλαμπ όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί.

    Κάποια στιγμή, πέρασε από δίπλα τους το μαύρο τζιπ και ύστερα από κάποια λογομαχία, οι δύο επιβαίνοντες του τζιπ κατέβηκαν από το όχημα και διαπληκτίστηκαν με τους Κρητικούς.

    Όταν η παρέα αντέδρασε, ο ένας εκ των δύο έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα, 24, 28 και 33 ετών. Πρόκειται για δύο αδέρφια και ένα φίλο τους. Ο τελευταίος είναι σοβαρά τραυματισμένος και χειρουργήθηκε στο κεφάλι.

    Ο ίδιος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, ενώ οι άλλοι δύο είναι πιο ελαφρά τραυματίες.

    Στο σημείο έχουν εντοπιστεί 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου καθώς φαίνεται να έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

    Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

    Αρχικά υπήρχαν υποψίες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή για κάποιο “μήνυμα” που ήθελαν να περάσουν οι δράστες προς τον ιδιοκτήτη του κλαμπ, ενώ οι Αρχές εξέταζαν όλα τα πιθανά σενάρια.

    Σημειώνεται ότι στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί το κατάστημα «Esqape» στο Instagram, δημοσιεύτηκε ένα story, στο οποίο ξεκαθαρίζεται πως το κλαμπ δεν έχει καμία σχέση με τα συμβάντα, αφού είχε ήδη κλείσει, κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών.

    Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χθεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί».

    Διαβάστε επίσης

    Κακοκαιρία: Ισχυρές καταιγίδες και βοριάδες το Σαββατοκύριακο – Πού θα χιονίσει

    ΟΣΕ: Στην κυκλοφορία ξανά η επιβατική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη

    Στις 22 Δεκεμβρίου τα έκτακτα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ



    ΣΧΟΛΙΑ