ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δολοφονία Λάλα: Μάρτυρας «κλειδί» ήταν μαζί του στο ξενοδοχείο – Οι Αρχές βρήκαν καμένο όχημα με το οποίο εκτιμούν ότι διέφυγαν οι δράστες
Στο εξωκλήσι της Ζωοδοόχου Πηγής Καλλίφυτου στη Δράμα τελείται η εξόδιος ακολουθία του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η οικογένεια του οποίου αποφάσισε να τον κηδέψει στον τόπο καταγωγής του.
Σε κλίμα οδύνης μεταξύ λίγων συγγενών πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του αστυνομικού ρεπόρτερ με τραγικές φιγούρες τη σύζυγο, το γιο, τη μάνα και την αδερφή του άτυχου δημοσιογράφου.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής γείτονες και απλός κόσμος κατέφθαναν στο πατρικό σπίτι του Γιώργου στη Δράμα για να συλλυπηθούν τόσο τη μητέρα του όσο τη σύζυγο και το γιο του. Η κηδεία προγραμματίστηκε για σήμερα το μεσημέρι μιας και έπρεπε να έρθει από τη Γερμανία η αδερφή του.
Διαβάστε επίσης:
Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου (video)
Δολοφονία Καραϊβάζ: 10 σφαίρες δέχθηκε ο άτυχος δημοσιογράφος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Μέσα σε δύο μήνες έχει πουληθεί το 12,2% της ΕΚΤΕΡ
- ΟΣΕ: Προκηρύχθηκαν 33 θέσεις διευθυντικών στελεχών – Άνοιγμα σε έμπειρα στελέχη από Ελλάδα και εξωτερικό
- Ταχιάος για Γραμμή 4: Στο τέλος του 2026 ολοκληρώνονται οι σήραγγες – Θα καθυστερήσει η παράδοση
- ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 199.000 ευρώ για απομιμητικά προϊόντα στη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.