• Κοινωνία

    Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου (video)

    • NewsRoom


    Ένα νέο βίντεο, από τα πολλά που έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία, από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ δόθηκε στη δημοσιότητα.

    Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega εμφανίζεται το μηχανάκι με τους δύο εκτελεστές του άτυχου δημοσιογράφου.

    Ο οδηγός είναι μικρόσωμος, φοράει λευκό κράνος με φιμέ τζάμι, μαύρο μπουφάν, τζίν παντελόνι και σκούρα παπούτσια. Ο συνεπιβάτης και εκτελεστής του δημοσιογράφου, είναι σωματώδης, φορά μπλέ σκούρο στρατιωτικό παντελόνι, χακί μπουφάν με κουκούλα, σκουρόχρωμα παπούτσια, μαύρο σκούφο και μαύρη μάσκα για τον κορωνοϊό.

    Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως υπάρχει και μια δεύτερη ομάδα που παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο και ενημέρωνε τους εκτελεστές για το δρομολόγιο που ακολουθεί.

    Μέχρι στιγμής, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ έχουν συγκεντρώσει αρκετά βίντεο που δείχνουν τις κινήσεις των δολοφόνων του Καραϊβάζ.  Η αστυνομία αναζητεί το  σκούτερ, μάρκας ΜΠΕΒΕΡΛΙ, σκούρου χρώματος. Παράλληλα, αναζητούν ένα δεύτερο όχημα, το οποίο πιθανολογείται ότι χρησιμοποίησαν οι δράστες, ενώ εξετάζονται και βίντεο από προηγούμενες ημέρες, καθώς ενδεχομένως να υπήρχε κάποια δοκιμή ή προπαρασκευαστική ενέργεια, ή πιθανή παρακολούθηση του θύματος.

    Από εκεί και πέρα, ξεκινούν οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, ενώ αναμένεται να διευρυνθεί ο κύκλος καταθέσεων και στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του Καραϊβάζ. Κατάθεση θα δώσει και ο δικηγόρος του δημοσιογράφου προκειμένου να ανασυρθούν στην επιφάνεια τυχόν περιστατικά ή αναφορές που μπορεί να σχετίζονται με την υπόθεση.

    Σύμφωνα με τα στελέχη της ΕΛΑΣ, εκτιμάται πως οι εκτελεστές του δημοσιογράφου μπορεί να έχουν έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Να πρόκειται, δηλαδή, για «πληρωμένους» εκτελεστές  που υπέγραψαν συμβόλαιο θανάτου.

    Η κηδεία του δημοσιογράφου θα τελεστεί  σήμερα Κυριακή στις 15:00, στο χωριό του, την Καλλίφυτο Δράμας.

    Διαβάστε επίσης:

    Δολοφονία Καραϊβάζ: Ξεκινούν οι καταθέσεις των μαρτύρων – Τι ψάχνουν οι Αστυνομικοί σε βίντεο και στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου

    Δολοφονία Καραϊβάζ: 10 σφαίρες δέχθηκε ο άτυχος δημοσιογράφος – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

    Δολοφονία Καραϊβάζ: «Καθαρό» το όπλο της εκτέλεσης έδειξε η βαλλιστική



    ΣΧΟΛΙΑ