ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον κόμβο του λιμένα Στυλίδας, έκλεισαν λίγο μετά τις 12.00, οι κάτοικοι της Ανατολικής Φθιώτιδας.
Οι κάτοικοι με μαύρες σημαίες έφτασαν με πορεία μέχρι τον κόμβο και σε συνεννόηση με την αστυνομία προχώρησαν στον συμβολικό αποκλεισμό. Η δήμαρχος Στυλίδας που συμμετείχε στη λαϊκή συνέλευση της περασμένης Τετάρτης, όπου οι κάτοικοι φάνηκε πως δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν ειλημμένες αποφάσεις του Υπουργού και δεν πιστεύουν τις υποσχέσεις του σχετικά με τη διαλογή και τον αριθμό των προσφύγων. Αξιολόγησαν ως πρόχειρη λύση τα σχέδια του αρμόδιου υπουργείου που δε λαμβάνει υπόψη την τοπική κοινωνία και τις παρενέργειες που θα φέρει στην ανάπτυξη του τόπου.
Οι μαζικές, δυναμικές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν ως μέσο πίεσης προς το υπουργείο να αλλάξει τα σχέδια που έκανε ερήμην των κατοίκων και της τοπικής κοινωνίας. Μαύρες σημαίες θα τοποθετηθούν στα μπαλκόνια των σπιτιών σε ένδειξη διαμαρτυρίας και διάθεση για αγώνα, ενώ ο δρόμος και το στρατόπεδο «Γεώργιος Παπαποστόλου» θα παραμείνει αποκλεισμένος με βάρδιες από κατοίκους του Καραβομύλου και της ευρύτερης περιοχής.
Δείτε τις φωτογραφίες





ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Beacon Tankers Management: Η νέα εταιρεία της Ελίζας Προκοπίου και του Νικόλα Χρυσάκη παρήγγειλε τέσσερα τάνκερ
- Εκτοξεύεται η Samsung: Μπήκε στο «κλαμπ» του 1 τρισ. δολαρίων με ώθηση από το AI
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ElvalHalcor, Ideal Holdings, Lamda, Profile
- Τζόρτζια Μελόνι: Έπεσε θύμα deepfake που την δείχνει να ποζάρει με εσώρουχα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.