• Κοινωνία

    Φρικτός θάνατος για 24χρονη στη μπανιέρα του σπιτιού της

    • NewsRoom
    φλαβια ιοανα

    Η άτυχη 24χρονη Φλάβια Ιοάνα


    Τραγικό θάνατο βρήκε μια 24χρονη κοπέλα, όταν γλίστρησε στη μπανιέρα του σπιτιού της και πνίγηκε.

    Το δυστύχημα έλαβε χώρα στο σπίτι του συντρόφου της άτυχης κοπέλας από τη Ρουμανία, στην περιοχή Ντέβα. Η 24χρονη Φλάβια Ιοάνα φαίνεται ότι βρισκόταν στη μπανιέρα του σπιτιού, και γλίστρησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το λαιμό της.

    Από το χτύπημα φαίνεται ότι το σώμα της κοπέλας παρέλυσε, με αποτέλεσμα να πνιγεί μέσα στο νερό, μην μπορώντας να κουνηθεί για να βγει έξω από τη μπανιέρα.

    Όπως έγινε γνωστό από τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν αργότερα, η άτυχη κοπέλα βρισκόταν μόνη της εκείνη την ώρα στο σπίτι.

    φλαβια ιοανα
    Η άτυχη 24χρονη Φλάβια Ιοάνα

    Τραγική φιγούρα ο σύντροφός της, που ήταν ο πρώτος που εντόπισε την άτυχη κοπέλα, επιστρέφοντας στο σπίτι.

    Οι διασώστες που κατέφθασαν στο διαμέρισμα προσπάθησαν να τη βοηθήσουν να συνέλθει, ωστόσο ήταν πολύ αργά, καθώς η κοπέλα είχε καταλήξει.

    Με ανάρτηση στα social media, ο αδερφός της Φλάβια επιβεβαιώσε το τραγικό γεγονός, επισημαίνοντας ότι «η αδερφή μου χτύπησε το λαιμό της στην άκρη της μπανιέρας, με αποτέλεσμα να παραλύσει από τη ζημιά που έγινε στα νεύρα της και να πνιγεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και χωρίς να νιώσει κάποιο πόνο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της».

    Οι αρχές περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστώσουν αν η 24χρονη είχε καταναλώσει κάποια ουσία πριν να μπει στο μπάνιο.



    ΣΧΟΛΙΑ