ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονίζει η Σάρα Καρμπονέρο
Μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Ίκερ Κασίγιας με την καρδιά του, η σύζυγός του και δημοσιογράφος, Σάρα Καρμπονέρο αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
Η πανέμορφη κοπέλα υπεβλήθη σε εσπευσμένη επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου από τις ωοθήκες.
Μέσω ανάρτησης στο Instagram, η σύζυγος του Ισπανού τερματοφύλακα έκανε την συγκλονιστική εξομολόγηση γράφοντας:
«Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Πριν από κάποιες μέρες έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ και διαγνώστηκα με καρκίνο.
Έχω την στήριξη της οικογένειάς μου και είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά.
Θέλω να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένειά μου».

https://www.instagram.com/p/BxvCvSsiGvp/?
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Technomar (Γιώργος Γιουρούκος): Θρίλερ με το πλοίο Epaminondas που χτύπησαν οι Ιρανοί, για «κατάληψη» μιλά νεότερη ανακοίνωση
- Πώς βρέθηκε το ποδοσφαιρικό «πείραμα» της CyberAgent από την 7η κατηγορία στον τελικό του ασιατικού Champions League!
- Παναθηναϊκός: Χρυσό διαζύγιο κόστους έως 4,5 εκατ. ευρώ – Ο Αλαφούζος θα πληρώσει ακριβά τον Μπενίτεθ
- Τσακαλώτος: Το πλάνο εξαγορών και η επέκταση στο εξωτερικό – Ποιος ο στόχος για το 2028
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.