• Κοινωνία

    Κρήτη: Tουρίστας έπεσε σε φαράγγι ενώ έκανε πεζοπορία

    • NewsRoom
    φαραγγι ιμπρου κρητη

    Το φαράγγι της Ίμπρου στην Κρήτη


    Δυσάρεστη εξέλιξη είχε η πεζοπορία ενός 82χρονου τουρίστα στην Κρήτη, που, καθώς περπατούσε, έπεσε σε φαράγγι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

    Ο 82χρονος Γάλλος τουρίστας, που επισκέφθηκε το νησί της Κρήτης με την παρέα του, πραγματοποιούσε πεζοπορία στην περιοχή των Σφακιών, το μεσημέρι της Τρίτης. Λίγο πριν της 14.30 το μεσημέρι και ενώ ο ίδιος και η παρέα του έκαναν πεζοπορία στην περιοχή, ο 82χρονος έπεσε γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα, στο φαράγγι της Ίμπρου.

    Μόλις συνέβη το περιστατικό, η παρέα του 82χρονου ειδοποίησε αμέσως την πυροσβεστική, η οποία κατέφθασε στην περιοχή με δύο οχήματα και τέσσερις άνδρες, ξεκινώντας αμέσως τη διάσωση του άτυχου τουρίστα.

    Όπως έγινε γνωστό, περίπου κατά τις 17:30 το απόγευμα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν με ασφάλεια τον τουρίστα από το φαράγγι, ενώ στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

    Σημειώνεται ότι ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί ξανά πριν από μία εβδομάδα, με τραγικό τέλος, αφού μία τουρίστρια είχε πέσει σε φαράγγι από ύψος 10 μέτρων στην Κρήτη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.



    ΣΧΟΛΙΑ