• Κοινωνία

    Φωτιά στον Κολωνό: Συνελήφθη ο πατέρας του 5χρονου αγοριού

    • NewsRoom
    Φωτιά στον Κολωνό: Συνελήφθη ο πατέρας του 5χρονου αγοριού


    Συνελήφθη ο πατέρας της οικογένειας, το σπίτι της οποίας τυλίχθηκε στις φλόγες στον Κολωνό το βράδυ της Κυριακής τραυματίζοντας σοβαρά ένα 5χρονο παιδί, προχώρησαν οι Αρχές.

    Ο πατέρας κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

    Ο άνδρας βρέθηκε σε κατάσταση μέθης την ώρα της πυρκαγιάς, ενώ η μητέρα του αγοριού έλειπε από το σπίτι εκείνη την ώρα.

    Μαζί με το 5χρονο παιδί στο διαμέρισμα βρίσκονταν τα δύο ανήλικα αδέλφια του ηλικίας 8 και 12 ετών τα οποία κατάφεραν να βγουν από το διαμέρισμα, λίγο πριν φτάσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

    Οι Πυροσβέστες ανέσυραν από το φλεγόμενο διαμέρισμα το 5χρονο παιδί της οικογένειας, χωρίς τις αισθήσεις του.

    Ο 5χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Αττικό Νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη.Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του παιδιού είναι «πολύ σοβαρή, απελπιστικά άσχημη, είναι διασωληνωμένο με πολυοργανική ανεπάρκεια». 

    Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Κολωνού, ενώ αναμένεται η έκθεση αυτοψίας από την Πυροσβεστική για τα αίτια της πυρκαγιάς.

    Σύμφωνα πάντως με τα μέχρι στιγμής στοιχεία υπήρχε ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα, από όπου πιθανόν να προκλήθηκε η πυρκαγιά.

    Ο πατέρας, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τα άλλα δύο παιδιά έξω από την πολυκατοικία, ισχυρίστηκε στους πυροσβέστες ότι ξεκουραζόταν, λόγω του ότι εργαζόταν όλη τη μέρα, ωστόσο πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

    Διαβάστε επίσης:

    Θρήνος για τον θάνατο της 21χρονης σε τροχαίο – Στον ανακριτή με βαριές κατηγορίες ο 26χρονος

    Στο ΚΑΤ ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά από ατύχημα



    ΣΧΟΛΙΑ