• Κοινωνία

    Θρήνος για τον θάνατο της 21χρονης σε τροχαίο – Στον ανακριτή με βαριές κατηγορίες ο 26χρονος

    • NewsRoom


    Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 26χρονος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

    Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του Ι.Χ τη χτύπησε δύο φορές και την εγκατέλειψε. Ο ίδιος εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών ύστερα από τέσσερις ημέρες, μετά το πέρας της αυτόφωρης διαδικασίας, ομολογώντας την πράξη του, επικαλούμενος αμέλεια.

    Στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογούνται, σήμερα, ο 26χρονος οδηγός και η 19χρονη συνοδηγός του, οι οποίοι πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορίες που αφορούν στον θάνατο και όχι στον βαρύ τραυματισμό της φοιτήτριας.

    Μιλώντας στο MEGA για την υπόθεση αυτή ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας είπε: «Έχουμε πει πως όταν περνάς με “κόκκινο” και χτυπάς έναν άνθρωπο είναι σα να βγάζει το πιστόλι και να τον πυροβολείς στο κεφάλι. Ό,τι και να γίνει, όταν πάνε στο δικαστήριο επικαλούνται το ατυχές γενόμενο, ατύχημα. Ο άνθρωπος αυτός δεν θα πάει καθόλου μέσα».

    Σημείωσε μάλιστα πως ο 26χρονος οδηγός πέραν του τροχαίου και το πώς αντέδρασε, παράλληλα τον βαραίνουν και άλλες παρανομίες. Αρχικά το ποινικό του παρελθόν, η παράνομη παραμονή του στη χώρα και η απουσία άδειας οδήγησης.

    «Μιλάμε για σωρεία παραβάσεων. Η μόνη φυλάκισή του θα είναι το κελί της τροχαίας» κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.

    Στα Χανιά η κηδεία της 21χρονης

    Η 21χρονη που νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου με βαρύτατα τραύματα, άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Κυριακής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

    Οι γονείς της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της και, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η μητέρα της, «η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει το δικό της θαύμα, να χαρίσει ζωή».

    Ο πατέρας της ατυχής φοιτήτριας, τόνισε στον Alpha ότι «ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό».

    Η κηδεία της 21χρονης, η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά.

    Διαβάστε επίσης:

    Τραγωδία στον Κολωνό – Νεκρό ένα 5χρονο αγόρι από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

    Στο ΚΑΤ ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά από ατύχημα



    ΣΧΟΛΙΑ