• Κοινωνία

    Φωκίδα: Γυναίκα απανθρακώθηκε μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες

    • NewsRoom
    καμμένο ΙΧ μετά από σύγκρουση με τουριστικό λεωφορείο στην Φωκίδα


    Μια 67χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική Οδό Λιβαδειάς-Άμφισσας, στο ύψος του Χρισσού, έπειτα από μετωπική σύγκρουση ΙΧ με τουριστικό λεωοφρείο.

    Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα που οδηγούσε η 67χρονη Ελληνίδα συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.

    Το ΙΧ ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες, με την άτυχη γυναίκα να εγκλωβίζεται σε αυτό και να βρίσκει τραγικό θάνατο.  Ο συνεπιβάτης του οχήματος της άτυχης γυναίκας κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και να πεταχτεί έξω, γλιτώνοντας τη ζωή του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, μπροστά από το μοιραίο αυτοκίνητο κινείτο ένα άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε η κόρη της 67χρονης.

    Το τουριστικό λεωφορείο βγήκε δεξιά στο δρόμο προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση. Συνολικά 5 από τους συνολικά 34 επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Άμφισσας για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.

    Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που, τελικά, δεν χρειάστηκε να επέμβει.

    Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που έκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία και διεξάγεται από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.

    Διαβάστε επίσης

    Πυροσβεστική: 53 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Σε γενική επιφυλακή τη Δευτέρα σε 5 περιοχές

    Φαράγγι Σαμαριάς: Με υπεύθυνη δήλωση πλέον η πρόσβαση, υπό τον φόβο μετασεισμών

    Αλεξανδρούπολη: Νέα μηνύματα 112 για εκκένωση άλλων τριών οικισμών



    ΣΧΟΛΙΑ