ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με υπεύθυνη δήλωση θα γίνεται πλέον η πρόσβαση στο Φαράγγι της Σαμαριάς, για την προστασία των επισκεπτών υπό τον φόβο νέων μετασεισμών, ανακοίνωσε ο ΟΦΥΠΕΚΑ.
Το Φαράγγι θα παραμείνει κλειστό μέχρι τη Δευτέρα 21 Αυγούστου. Η απαγόρευση εισόδου ήρθε μετά τον σεισμό 4,9 Ρίχτερ της περασμένης Κυριακής, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα την κατολίσθηση βράχου και τον ακρωτηριασμό ενός Ισπανού τουρίστα.
Ο φορέας διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού, κράτησε κλειστό το Φαράγγι καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΦΥΠΕΚΑ, από την Τρίτη 22 Αυγούστου που θα επιτραπεί ξανά η πρόσβαση στον Εθνικό Δρυμο, οι επισκέπτες θα μπορούν να εισέρχονται μόνο με υπεύθυνη δήλωση την οποία θα πρέπει να υπογράψουν και θα αναφέρει ότι αναλαμβάνουν πλήρως και ατομικά την ευθύνη για τους ενδεχόμενους κινδύνους κατά την είσοδο, διέλευση, παραμονή και έξοδο τους από τον Εθνικό Δρυμό.
Διαβάστε επίσης
Ιαπωνία: Σχεδιάζει τη ρίψη 1,3 τόνων νερού από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα στον Ειρηνικό
Πολιτική Προστασία: Ζήτησε την ενεργοποίηση του Copernicus για την Αλεξανδρούπολη
ΕΛΑΣ: Τρεις συλλήψεις οπαδών το Σάββατο, πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Costamare (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Κέρδη 95 εκατ. δολάρια, ρευστότητα 1,022,6 δισ. και συμβολαιοποιημένα έσοδα 2,3 δισ. δολάρια
- Politico: Αυτά είναι τα αμερικανικά προϊόντα που «στοχοποιούν» οι Βρυξέλλες – Εξετάζεται και μερικός κόφτης των εξαγωγών προς ΗΠΑ
- ΤτΕ: Πάνω από 7,8 εκατ. οι επισκέψεις επιβατών κρουαζιέρας στην Ελλάδα – Άλμα 22,4% στις εισπράξεις
- Avis: Ηχογράφησε αποσπάσματα βιβλίων για άτομα με οπτική αναπηρία σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Διαβάζω για τους Άλλους»
