Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Τροχαίο ατύχημα με δύο αστικά λεωφορεία σημειώθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ένα από τα οχήματα κατέληξε πάνω σε στάση όπου βρίσκονταν πολίτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, όταν ένα αστικό λεωφορείο που προπορευόταν χτυπήθηκε στο πίσω μέρος από δεύτερο λεωφορείο.

1

Δείτε το βίντεο

Από τη σύγκρουση το πρώτο λεωφορείο έχασε την πορεία του και προσέκρουσε στη στάση, στην οποία εκείνη την ώρα περίμενε κόσμος.

Από το ατύχημα έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τέσσερις τραυματίες, οι οποίοι φέρεται να έχουν υποστεί κατάγματα, ενώ στο σημείο χρειάστηκε και επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός ατόμου.

Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας, ενώ διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση.

 

Διαβάστε επίσης:

Την Πέμπτη η κηδεία του Δημήτρη Πέτρου που σκοτώθηκε με το Phantom στην Τανάγρα

Έκρηξη σε υδροηλεκτρικό σταθμό στην Ελβετία – Αναφορές για τραυματίες

40 μετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες στους αστυνομικούς στη δομή Σιντικής Σερρών